Μάνδρα: «Ανοιχτές οι πληγές» δύο χρόνια μετά τη φονική πλημμύρα
Ηλικιωμένη κάτοικος μίλησε στο Open TV και περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο χρόνια και δύο μήνες μετά τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το Open TV επέστρεψε για πολλοστή φορά στην περιοχή. Τα αντιπλημμυρικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως οι πληγές, οι ζημιές και οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες.
«Το σπίτι μου είναι κλειστό. Χάλια αδιόρθωτα» λέει στην κάμερα του Open TV μία ηλικιωμένη κάτοικος της περιοχής. «Η οικογένειά μου είναι φτωχή και δεν έχω από πουθενά βοήθεια» προσθέτει. Η περιοχή της Μάνδρας έχει νεκρώσει. Τα μισά μαγαζιά έχουν βάλει λουκέτο, ενώ τα χρήματα της αποζημίωσης που έλαβαν οι επαγγελματίες δεν έφτασαν ούτε για τα βασικά.
Ολοκληρώνονται τα αντιπλημμυρικά
Οι μπουλντόζες συνεχίζουν να δουλεύουν στη Μάνδρα καθώς τα αντιπλημμυρικά δεν έχουν τελειώσει. Ωστόσο δύο χρόνια μετά την φονική πλημμύρα κάθε φορά που βρέχει οι κάτοικοι φοβούνται και νιώθουν ανασφαλείς στα σπίτια τους. Η νέα τοπική αρχή δρομολογεί τις ενέργειες για νέες τεχνικές μελέτες και αποζημιώσεις.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



