Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο ντελαπάρισε στην εθνική οδό
Στο αυτοκίνητο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας - Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγιο είχε ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο και ανατράπηκε από άγνωστη αιτία, στην εθνική οδό λίγο πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ήταν περίπου 6:00’ το απόγευμα του Σαββάτου όταν στο 192ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα άνθρωποι της Κεντρικής Οδού, για τη σήμανση της περιοχής, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί που βοήθησαν το ζευγάρι να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε επίσης γρήγορα στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, διακομίζοντας στη συνέχεια, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, το ζευγάρι στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξέταση.
Το Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ανέλαβε την έρευνα των αιτιών του τροχαίου ατυχήματος.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




