Βόλος: 12 μήνες φυλακή στον διαχειριστή που χτύπησε ένοικο με κοπίδι στο μάτι
Καμπάνα δώδεκα μηνών με αναστολή τριετίας επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χτύπησε με ένα κοπίδι στο μάτι έναν 36χρονο επειδή τον ενοχλούσε το αυτοκίνητό του που το είχε παρκάρει έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.
Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή τριετίας επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 62χρονο διαχειριστή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Η δίκη αφορούσε σε επεισόδιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Ο έντονος καβγάς ξεκίνησε όταν ο 36χρονος απευθύνθηκε στον διαχειριστή της πολυκατοικίας για να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί εκείνος του είχε γρατζουνίσει το αυτοκίνητό του.
Ο παθών που παραβρέθηκε στο Δικαστήριο και εξετάστηκε ως μάρτυρας περιέγραψε ότι ακολούθησε μεγάλη ένταση με εκατέρωθεν εξυβρίσεις, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε. Εντούτοις, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τον 36χρονο από λάθος, καθώς υποστήριξε ότι ο ίδιος κρατούσε το κοπίδι με σκοπό να κόψει την αλυσίδα ποδηλάτου που «ενοχλούσε» την πολυκατοικία.
Εντούτοις, το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό. Καταδίκασε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας αν και πρωτόδικα εκείνος είχε κριθεί αθώος. Επιπλέον, δεν του αναγνώρισε στην απόφαση κανένα ελαφρυντικό.
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τα ψέματα που οδήγησαν τη μητέρα στη φυλακή - «Έπαιζε έξω και μάλλον έπεσε»
Σοβιετικό ρόβερ που είχε «χαθεί» στη Σελήνη, έστειλε σήματα σχεδόν 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



