Απίστευτο περιστατικό: Με drone έριξαν κινητά τηλέφωνα στις φυλακές Τρικάλων
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Τρικάλων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Τρικάλων καθώς και στην αστυνομία της πόλης, όταν λίγο μετά τις 20:00 έγινε αντιληπτό από τους εξωτερικούς φρουρούς drone το οποίο πραγματοποιούσε υπερπτήση πάνω από τις φυλακές.
Με την πτήση drone, πάνω από τις φυλακές Τρικάλων, άγνωστοι προσπάθησαν χθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να περάσουν κινητά τηλέφωνα και τα παρελκόμενά τους (κάρτες sim, καλώδια), ρίχνοντας δύο δέματα, τα οποία όμως έγιναν αμέσως αντιληπτά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Από τον έλεγχο των δεμάτων προέκυψαν τα παραπάνω, ενώ πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια έρευνες για το συγκεκριμένο γεγονός και σε κελιά των φυλακών, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ έγιναν συλλήψεις τριών κρατουμένων.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



