Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου
Η κινητοποίηση γίνεται κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου
Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργίας στις 18 Φεβρουαρίου κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) στη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου.
«Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, προκειμένου να εμποδίσουμε τον κυβερνητικό σχεδιασμό που θέλει να ρίξει ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




