Κοροναϊός: Αρνητικές οι εξετάσεις για τους δύο Έλληνες που επέστρεψαν από Κίνα
Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, οι δύο Έλληνες θα παραμείνουν για 14 ακόμα ημέρες σε εθελούσια απομόνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρνητικά είναι για τον κοροναϊό και τα δύο δείγματα που ελήφθησαν από τους δύο Έλληνες πολίτες που επαναπατρίστηκαν χθες από την πόλη Ουχάν της Κίνας και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποκάλυψε το ίδιο το υπουργείο Υγείας, που ανήρτησε στο Twitter τα εξής: «Ο άψογος συντονισμός ΕΟΔΥ-ΕΚΑΒ & 1ης ΥΠΕ ολοκλήρωσε επιτυχώς τον επαναπατρισμό των 2 Ελλήνων πολιτών από την Κίνα. Στο πλαίσιο του κλινικό-εργαστηριακού πρωτοκόλλου εξετάσής τους, διενεργήθηκε έλεγχος αναπνευστικών δειγμάτων που ήταν αρνητικός για την παρουσία του νέου κοροναϊού».
Παρότι τα αποτελέσματα για κοροναϊό ήταν αρνητικά, οι δύο Έλληνες που επέστρεψαν από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, θα παραμείνουν για 14 ακόμα ημέρες σε εθελούσια απομόνωση στο Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



