Αλέξης Γρηγορόπουλος: Ένταση και επεισόδια στο Αγρίνιο
Μετά την πορεία ένταση σημειώθηκε για λίγα λεπτά στην πλατεία Δημάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πορεία για την 10η επέτειο μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε και στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή αντιεξουσιαστών, όπου δεν έλειψαν και εκεί οι εντάσεις με επίκεντρο την πλατεία Δημάδη.
Η πορεία είχε αφετηρία την εν λόγω πλατεία όπου και κατέληξε αφού προηγουμένως διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου ακούστηκαν συνθήματα αντιφασιστικά και εναντίον της αστυνομίας.
Μετά την πορεία ένταση σημειώθηκε για λίγα λεπτά στην πλατεία Δημάδη καθώς έχοντας την ορμητήριο ομάδα ατόμων εκσφενδόνισε πέτρες προς ένα υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σκαλτσοδήμου και προς το κατάστημα των ΕΛΤΑ προκαλώντας φθορές σε αυτά και σε είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.
Πέριξ του σημείου, σύμφωνα με agrinionews.gr, αναπτύχθηκαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.
Φωτογραφίες agrinionews.gr
Άνοιγμα Στενών του Ορμούζ: Προσωρινά χαμόγελα, δυσπιστία και αναμονή για τελική λύση
Παραλογισμός στη Θάσο: Μένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο μήνες γιατί... πλήρωσαν 0,03 ευρώ παραπάνω
ΕΟΠΥΥ: Από κόσκινο οι συνταγές των γιατρών και οι παροχές με ΑΙ - Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτώς: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι - Τι είπαν στις απολογίες τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




