Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς: Κανονικά θα κινηθούν τρένα, προαστιακός
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγιά τους θα πραγματοποιηθούν κανονικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται αύριο Τρίτη η Αττική μιας και όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει για Προαστιακό και τρένα καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγιά τους θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Σημειώνεται πως σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ τονίζει πως «η κυβέρνηση ξέχασε πολύ γρήγορα τις δεσμεύσεις της για κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και προχωράει σε μια νέα αντιασφαλιστική επίθεση, προωθώντας ένα νομοσχέδιο, το οποίο συνεχίζει με μικροβελτιώσεις, στην ίδια φιλοσοφία και πολιτική του προηγούμενου απαράδεκτου νόμου. Όπως διαπιστώνουμε, οι αυξήσεις στις συντάξεις που είχε υποσχεθεί, είναι τελικά ψίχουλα, συγκριτικά με τις απώλειες του συνταξιοδοτικού εισοδήματος, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία».
Διεκδικούμε:
Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Καμία ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ένταξη των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε στα ΒΑΕ με αναδρομική ισχύ, ώστε να αρθεί το ασφαλιστικό κενό των προηγούμενων ετών και ανάληψη του κόστους από το Κράτος.
Επαναφορά των ΒΑΕ όπου έχουν καταργηθεί και την επέκτασή τους στις ειδικότητες της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης, η οποία να ανταποκρίνεται τόσο στις πραγματικές ανάγκες, όσο και στις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας των ειδικοτήτων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.».
«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
Έκρηξη σε κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος - Δύο τραυματίες
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



