Πάτρα: Προφυλακίστηκε η 27χρονη για το νεκρό βρέφος της στην παραλία
Η 27χρονη σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 27χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της στην Πλαζ της Πάτρας το οποίο φέρεται να άφησε εκεί η ίδια, σύμφωνα με το thebest.gr.
Η 27χρονη σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της συντετριμμένος δηλώνει ότι η κόρη του κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη από όλους και πως δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος.
«Αν ήξερα κάτι θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση;» είπε. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της 27χρονης ο πατέρας της στεκόταν όρθιος με σκυμμένο κεφάλι και η μητέρα καθιστή επίσης σκυφτή ανέμενε την απόφαση.
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



