Εξάρχεια: Η επόμενη μέρα - Εικόνες χάους και καταστροφής (pics)
Συνεργεία καθαρισμού έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ μπουλντόζες απομακρύνουν τα σπασμένα πλακάκια, τα κομμάτια από τα πεζοδρόμια ακόμη και δέντρα που βρίσκονται σκορπισμένα στους δρόμους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια άφησαν πίσω τους εικόνες χάους, καμένα αυτοκίνητα, σπασμένα πεζοδρόμια και μαυρισμένα κτίρια από τις φωτιές που άναψαν οι κουκουλοφόροι το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Συνεργεία καθαρισμού έχουν σπεύσει στο σημείο, προκείμενου να εξαφανίσουν από την περιοχή οτιδήποτε θυμίζει τις καταστροφικές συμπεριφορές των κουκουλοφόρων που έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές κατά τη σύγκρουση τους με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στο σημείο βρίσκονται και μπουλντόζες, οι οποίες απομακρύνουν τα σπασμένα πλακάκια, τα κομμάτια από τα πεζοδρόμια που αποκολλήθηκαν, ακόμη και δέντρα που βρίσκονται σκορπισμένα στους δρόμους.








Διαβάστε ακόμη
Dead butt syndrome: Η «σιωπηρή απειλή» της καθιστικής ζωής - Τι είναι και τι προκαλεί
Φλόγα ελπίδας στη Βενεζουέλα: Βρέφος 18 ημερών επέζησε μέσα στα συντρίμμια για 32 ώρες - Συγκλονιστικές εικόνες
Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα - Τι δείχνει η σύγκριση με την Ευρώπη
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γερμανία «λιώνει» με ιστορικές θερμοκρασίες - Χωρίς κλιματισμό σπίτια, τρένα και νοσοκομεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



