ΕΟΠΥΥ: Δωρεάν θα λαμβάνουν οι εγκαυματίες στο Μάτι τα είδη για τη θεραπεία
Mε εγκύκλιο του Οργανισμού, οι δαπάνες των εγκαυματιών εκκαθαρίζονται άμεσα και τα αιτήματά τους διεκπεραιώνονται με απόλυτη προτεραιότητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εγκαυματίες από την πυρκαγιά στο Μάτι θα δικαιούνται δωρεάν όλα τα αναγκαία είδη για τη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας τους (φάρμακα, επιθέματα σιλικόνης, αλοιφές κ.ά.), όπως έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Ιούλιο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Ο ΕΟΠΥΥ μάλιστα, έχει εγκρίνει τη δαπάνη για όλα τα είδη, ακόμα και αυτά τα οποία δεν ανήκουν στα αποζημιούμενα από τον Οργανισμό. Τα παραπάνω υπογραμμίζει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, «προς αποκατάσταση της αλήθειας», με αφορμή καταγγελία πολίτη, σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ότι οι εγκαυματίες από την τραγωδία στο Μάτι δεν λαμβάνουν από το κράτος τα σκευάσματα που χρειάζονται.
Ο Οργανισμός διευκρινίζει ότι το μόνο που απαιτείται για τη δωρεάν χορήγηση των σκευασμάτων θεραπείας είναι μια αίτηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση που ανήκουν ή στην κεντρική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ, συνοδευόμενη από τις γνωματεύσεις των γιατρών τους που πιστοποιούν την ανάγκη του ιατροφαρμακευτικού υλικού, καθώς και ότι έχουν νοσηλευθεί για εγκαύματα.
Επιπλέον, με εγκύκλιο του Οργανισμού, οι δαπάνες των εγκαυματιών εκκαθαρίζονται άμεσα και τα αιτήματά τους διεκπεραιώνονται με απόλυτη προτεραιότητα.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



