Πτήση τουρκικών F-16 πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά
Ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε στα 22.000 πόδια από ελληνικό έδαφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 22.000 πόδια, στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Από την περασμένη Δευτέρα εξελίσσεται στην Αθήνα διάλογος σε στρατιωτικό επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, «για την επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης και τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων», όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Διαβάστε ακόμη
Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε διπλασιασμό των κρουσμάτων χανταϊού - Οι «κόκκινες περιοχές»
«Αλληλοκαρφώματα» και σενάρια εκλογών: Ποιοι εκτοξεύουν φίλια πυρά στον Δένδια
Ο απρόβλεπτος Τραμπ: Οι συγκρούσεις με Ευρώπη και ΝΑΤΟ θα παραμείνουν και μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Metallica στο ΟΑΚΑ: Metal... συρτάκι και «δεν χωράς πουθενά» - Η επική, made in Greece, στιγμή του live
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




