Σχιστό: Μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου
Οι παράνομοι πωλητές εγκαταλείπουν τα σημεία και τα προϊόντα τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα νέα διυπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο Σχιστό, από την αστυνομία, τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και τον δήμο Περάματος.
Από το Συντονιστικού Όργανο για την Καταπολέμηση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που συντονίζει την επιχείρηση, ελέγχονται δεκάδες μικροπωλητές και οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι οι παράνομοι πωλητές εγκαταλείπουν τα σημεία και τα προϊόντα τους.
«Η νέα αυτή επιχείρηση στο Σχιστό έρχεται να επιβεβαιώσει το μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι δεν υπάρχει άβατο στη μάχη για το παρεμπόριο» σχολίασαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Φεβρουαρίου είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην ίδια περιοχή.
Αποκάλυψη Politico: Το σχέδιο ύψους 800 δισ. ευρώ Ευρώπης και ΗΠΑ για την επόμενη μέρα στην Ουκρανία
Κεφαλογιάννη για τροπολογία: Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Παγκόσμια ανησυχία: Διέρρευσαν 149 εκατ. κωδικοί - Ανάμεσά τους Gmail, Facebook, Instagram και Netflix
Πώς τα ζώα μπορούν να μας δείξουν τον τρόπο να απαλλαγούμε από τους τυράννους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



