Δίκη Καρκά: Αθώωση για τον βιασμό του ταξιτζή προτείνει η εισαγγελέας
Ενδέχεται να εκδοθεί ακόμη και σήμερα απόφαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αθώωση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά για το αδίκημα του βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, προτάσσοντας την έκθεση DNA και την ανυπαρξία γενετικού υλικού. «Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρούομενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος. Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών.
Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί. Ο γενετιστής κύριος Φιτσιάλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσιας δεν αφήνει περιθώρια» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός.
Μάλιστα, αντέκρουσε και το επιχείρημα του ότι ο κατηγορούμενος ενδέχεται να φορούσε γάντια, επιμένοντας «πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα, καθώς ούτε ο μάρτυρας (οδηγός ταξί) υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα». Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησα να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών ο κατηγορούμενος, ενώ ζήτησε την ενοχή του για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.
Αναγνώρισε τη χώρα της Ευρώπης στο χάρτη, χωρίς βοήθεια: Εάν κάνεις 10/10 σε αυτό το δύσκολο κουίζ γεωγραφίας είσαι κορυφή
Η (άβολη) στιγμή που πεζοπόροι έρχονται τετ α τετ με μια μεγάλη αρκούδα γκρίζλι που κυνηγά σολομούς
Εν ψυχρώ εκτελέσεις στη μέση του δρόμου - Η ICE τρομοκρατεί και δολοφονεί πολίτες με την άδεια του Τραμπ
Ασθενοφόρο ανετράπη στα Χανιά μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Πέθανε ο ασθενής που μετέφερε, τραυματίστηκε διασώστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



