Δίκη Καρκά: Αθώωση για τον βιασμό του ταξιτζή προτείνει η εισαγγελέας
Ενδέχεται να εκδοθεί ακόμη και σήμερα απόφαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αθώωση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά για το αδίκημα του βιασμού πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, προτάσσοντας την έκθεση DNA και την ανυπαρξία γενετικού υλικού. «Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρούομενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος. Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών.
Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί. Ο γενετιστής κύριος Φιτσιάλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσιας δεν αφήνει περιθώρια» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός.
Μάλιστα, αντέκρουσε και το επιχείρημα του ότι ο κατηγορούμενος ενδέχεται να φορούσε γάντια, επιμένοντας «πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα, καθώς ούτε ο μάρτυρας (οδηγός ταξί) υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα». Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησα να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών ο κατηγορούμενος, ενώ ζήτησε την ενοχή του για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.
«Μαύρη» προειδοποίηση από το φλεγόμενο Ιράν κατά αμερικανικών πληγμάτων - Πάνω από 450 οι νεκροί διαδηλωτές
Ψυχρή εισβολή: Πολικές θερμοκρασίες από το βράδυ - Πού θα χιονίσει στην Αττική
Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες - Τα βίντεο στα social media
«Επικίνδυνο»: Η Google απέσυρε ορισμένες απαντήσεις επισκόπησης AI μετά από κίνδυνο για την υγεία των χρηστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



