Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Γιατί της έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό;
Την οργή του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσαν οι αναφορές του 21χρονου Αλβανού κατηγορουμένου στο δικαστήριο ότι βρέθηκε ερωτικά με την άτυχη φοιτήτρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισοδιακά έκλεισε η ακροαματική διαδικασία στη δική των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη. Όταν ο 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρέθηκε ερωτικά με την Ελένη με τη θέλησή της, ο πατέρας της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».
Νωρίτερα, στο δικαστήριο, συνέχισε την κατάθεση της η κολλητή φίλη της Ελένης Τοπαλουδη με τον Ροδιτη κατηγορούμενο να μονολογεί, όντας σε κλοιό αστυνομικών λόγω της επιθετικότητας που εμφάνιζε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα», έλεγε και ξανάλεγε, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι προσπάθησε να σώσει την άτυχη φοιτήτρια.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.
Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



