Τούρκοι αστυνομικοί κάνουν ανοικτές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων στις Καστανιές
Το ethnos.gr φέρνει στη δημοσιότητα δύο αποκαλυπτικά βίντεο με τις ενέργειες των Τούρκων αστυνομικών το πρωί της Τετάρτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο βίντεο που αποδεικνύουν περίτρανα πως η τουρκική κυβέρνηση κλιμακώνει και επίσημα την ένταση στα σύνορα με την Ελλάδα στην περιοχή των Καστανιών αποκαλύπτει το ethnos.gr και αποτελούν συνέχεια των επιθέσεων των προηγούμενων ημερών που είχε αποκαλύψει το ethnos.gr με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Τα βίντεο είναι τραβηγμένα το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου στις Καστανιές από κάμερα που βρίσκεται σε ελληνικό παρατηρητήριο και δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας με διακριτικά και εξοπλισμό να πετούν δακρυγόνα προς το μέρος των Ελλήνων συνοριοφυλάκων.
Οι Έλληνες αξιωματικοί παρακολουθούν με ψυχραιμία τις σπασμωδικές αντιδράσεις των Τούρκων που το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να εκτοπίσουν από το σημείο όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες που παρέμεναν με την ελπίδα να ανοίξουν τα ελληνικά σύνορα.
Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται τα «γιουρούσια» που επιχειρούν οι Τούρκοι αστυνομικοί μέχρι τον φράχτη που έχει υψώσει η Ελλάδα στα σύνορα της για να πετάξουν δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά.
«Άπιαστο όνειρο» για τον Τραμπ η συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι» από Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ
«Το "παιδί" έχει όνομα, Κλεομένης»: Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ
Απεργία των ταξί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στην Αττική
Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



