Κοροναϊός - Κρήτη: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο -Αυστηροί έλεγχοι
Άδειο το κέντρο του Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι και στην Κρήτη για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορoναϊού.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας κομμώτριας που πήγε το πρωί και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της και δέχθηκε την πελατεία της. Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. που «σαρώνουν» το Ηράκλειο εντόπισαν το κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας και την οδήγησαν στο τμήμα.
Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Πλήρης συμμόρφωση των καφέ και χώρων εστίασης
Πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο.
Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του λοιμοξωλόγου, Στέφανου Τσιόρδα, άρχισαν να κλείνουν ένα – ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά. Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretapost από το κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανείς ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.
Έκρηξη στην Πλάκα: Σε «οριακή ισορροπία» τα γειτονικά κτίρια - Τα αίτια της κατάρρευσης και το σενάριο για το αέριο
Θάνατος Μαζωνάκη: Τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές «ξεκλειδώνουν» την αλήθεια - Η αλυσίδα των μοιραίων λαθών
Ο Ελ Νίνιο - «Γκοτζίλα» θα είναι ο ισχυρότερος που έχει καταγραφεί: Πώς να προετοιμαστούμε για το αναπόφευκτο;
Άννα Βίσση: Η αναμονή 95.000 ανθρώπων και μια καριέρα που δεν έχει πια τίποτα να αποδείξει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



