Κορονοϊός: Ο δήμαρχος ξήλωσε τα στεφάνια για τους ασυνείδητους μπασκετμπολίστες
Παίζουν... μαν του μαν και δεν τηρούν τους περιορισμούς...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό δεν ήταν λίγοι αυτοί που το Σαββατοκύριακο πήραν μία μπάλα του μπάσκετ και εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό το έριξαν στο μπάσκετ. Έτσι, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναγκάστηκε να επιστρατεύσει συνεργεία του Δήμου, τα οποία αφαίρεσαν τα στεφάνια από τις μπασκέτες.
Παραθέτουμε τη σχετική ανάρτηση του Δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι - μικροί αλλά και μεγάλοι - συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι.
Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες.

Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο».

Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



