Πτολεμαΐδα: Δημοτικό ιατρείο από εθελοντές
Συστήνεται για να αποσυμφορηθούν τα εξωτερικά ιατρεία του «Μποδοσάκειου» νοσοκομείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη λειτουργία Δημοτικού Ιατρείου, στο χώρο του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Δ.Ε.Η, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας. Σύμφωνα με την απόφαση το Ιατρείο θα λειτουργεί από γιατρούς της πόλης που θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, με άμεσο στόχο της αποσυμφόρηση των εξωτερικών ιατρείων του "Μποδοσάκειου" νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, που σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο του υπουργείου Υγείας έχει οριστεί ως νοσοκομείο αναφοράς για τα περιστατικά κορονοϊού στην Δυτική Μακεδονία.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, στο Δημοτικό Ιατρείο θα λειτουργήσει παράλληλα και Κέντρο Αιμοδοσίας για τις ανάγκες του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου της πόλης.
Αποφασίστηκε ακόμη να βρίσκονται σε επιφυλακή οχήματα τόσο του δήμου όσο και ιδιωτών για την μεταφορά και εξυπηρέτηση πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες της περιοχής.
Nέος ανώτατος ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ; Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση - Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο του προειδοποιεί το Ισραήλ
Λέκκας για τον σεισμό στη Θεσπρωτία: «Νωρίς να πούμε αν ήταν ο κύριος σεισμός» - Γιατί έγινε αισθητός σε τόσο μεγάλη περιοχή
Μητσοτάκης για τον πόλεμο στo Ιράν: Θα παρέμβουμε σε κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας - Πλέγμα προστασίας στην Κύπρο
Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητές ο Παναγιώτης Μπιτάδος και η Αναστασία Μαρινάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



