Αδεια η Βαρβάκειος: Οι λιγοστοί πελάτες είναι ηλικιωμένοι που έπρεπε να είναι σπίτι
Τεράστια ζημιά έχουν υποστεί οι επαγγελματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρωτοφανείς εικόνες από την Βαρβάκειο Αγορά, όπου η κίνηση έχει πέσει κατακόρυφα, αρκετά μαγαζιά είναι κλειστά, ο κόσμος είναι λιγοστός σε όσα παραμένουν ανοικτά και κάποιοι τουρίστες κυκλοφορούν στην άδεια κεντρική αγορά της Αθήνας βγάζοντας φωτογραφίες, αφού τα αξιοθέατα στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστά.
Το κέντρο έχει παραλύσει, δεν υπάρχει δουλειά. Ερχονται ηλικιωμένοι, που είναι αυτοί οι οποίοι πρέπει να προστατευτούν. Ερχονται γιατί δεν έχουν κάποιος να τους ψωνίσει, αλλά πολλοί βλέπω ότι έρχονται και για βόλτα» λέει έμπορος της αγοράς.
Αλλος καταστηματάρχης, «τονίζει ότι είναι ο πλέον ενδεδειγμένος χώρος για να ψωνίζουν οι καταναλωτές καθώς είναι ανοιχτός κι ευρύχωρος». Προσθέτει δε, ότι η ζημιά που έχουν και θα έχουν από την επέλαση του κορονοϊού θα είναι τεράστια.
Δείτε το ρεπορτάζ του Open TV
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



