Θεσσαλονίκη: Περιπολίες της αστυνομίας για να μείνουν σπίτι οι περιπατητές της παραλίας
Στο πλακόστρωτο βρέθηκαν δύο περιπολικά και πέντε μηχανές της δημοτικής αστυνομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυνάμεις της Δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με ομάδες ΔΙΑΣ, βρέθηκαν το απόγευμα στο πλακόστρωτο του παραλιακού μετώπου προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να «μείνουν σπίτι» στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί από την πολιτεία για την προστασία από τον κορονοϊό.
Η απόφαση ελήφθη μετά τις σημερινές εικόνες στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από το λιμάνι έως το Μέγαρο Μουσικής, όπου δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έκαναν βόλτα εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.
Στο πλακόστρωτο βρέθηκαν δύο περιπολικά και πέντε μηχανές της δημοτικής αστυνομίας, αλλά και τέσσερα δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να ενημερώνουν τον κόσμο για τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς και τους κινδύνους εξάπλωσης της πανδημίας.
«Οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας και ΔΙΑΣ θα παραμείνουν έως αργά το βράδυ στην παραλία Θεσσαλονίκης. Το ίδιο θα κάνουν και αύριο το πρωί και για όσο διάστημα χρειαστεί κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους. Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τα θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.
Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την ομηρία της γυναίκας στη Νίκαια - Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης
Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αεροσκάφος της RAF πέφτει δίπλα σε σπίτια στην Ουαλία
Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



