Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα περιοριστικά μέτρα θα μπορούσαν να γίνουν πιο αυστηρά
Μια αυστηρότερη έκδοση του μέτρου θα ήταν να πηγαίνουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ μόνο δύο φορές το μήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κεφάλαιο απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει από σήμερα στις 06:00 το πρωί δεν είναι μόνο ένα καθώς περιλαμβάνει τρία κεφάλαια με κλιμακωτές και πιο αυστηρές απαγορεύσεις. Αυτή την στιγμή οι Αρχές έχουν επιβάλει την λιγότερο αυστηρή περίπτωση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με το OPEN TV τα μέτρα, ενδέχεται κλιμακωτά να γίνουν αυστηρότερα στο μέλλον. Για παράδειγμα, μια αυστηρότερη έκδοση του μέτρου θα ήταν να πηγαίνουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ μόνο δύο φορές το μήνα. Ως εκ τούτου θα πρέπει οι πολίτες να πειθαρχήσουν για τις επόμενες 15 ημέρες και να μάθουν να ζουν με αυτό το μέτρο προκειμένου να μην ληφθούν αυστηρότερα μέτρα.
Δείτε το βίντεο του OPEN TV:
Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο 45χρονος θείος σκότωσε τα δύο ανίψια του - «Δεν μου φέρονταν καλά»
Προειδοποίηση Λέκκα: Το Ρέθυμνο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τσουνάμι
7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
«Προσωρινή παύση» από την ΕΡΤ στην εκπομπή του Σιαδήμα, μετά την εμφάνιση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



