Κορονοϊός: 17ος νεκρός, υπέκυψε άνδρας στο Σωτηρία
Νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 64χρονου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, υπέκυψε άλλος ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV πρόκειται για έναν 78χρονο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα για την κατάσταση νεκρών και νοσούντων.
Την Κυριακή ακόμα δύο άνθρωποι είχαν προστεθεί στη λίστα όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 94, την Κυριακή (22/3), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 624.
Διαβάστε ακόμη
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




