Επιδημιολόγος: Σε έξαρση ο κορονοϊός - Σύντομα το αποτέλεσμα των μέτρων
Ο κ. Παρακευάς υπογράμμισε ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα είναι πιο ενθαρρυντικά για την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τα μέτρα πρόληψης που μπορούν να πάρουν οι πολίτες για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό μέσα από απλές κινήσεις στην καθημερινότητά τους, μίλησε στο OPEN TV ο καθηγητής επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής Δημήτρης Παρασκευάς.
Ο ίδιος τόνισε ότι η πανδημία σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται σε αυξητική τάση, όπως είπε χαρακτηριστικά «το επίκεντρο να είναι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη», ενώ τα στοιχεία είναι ανησυχητικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και εκεί υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων.
Ο κ. Παρακευάς υπογράμμισε ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα είναι πιο ενθαρρυντικά για την Ελλάδα και θα εισέλθουμε στην περίοδο που θα μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της επιδημίας. Αναφορικά για τα μέτρα που ελήφθησαν στην Ελλάδα ο ίδιος τόνισε ότι το εάν είναι αποτελεσματικά θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα με τον αριθμό των κρουσμάτων που θα εμφανίζονται.
Ο Τραμπ βγάζει στη σέντρα τον Νετανιάχου για Λίβανο: «Ηρέμησε και χρησιμοποίησε το μυαλό σου»
Χάος και τραυματίες στο μετρό της Κωνσταντινούπολης μετά από εκτροχιασμό - Επιβάτες περπατούσαν μέσα σε σήραγγα
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια καταδικάστηκε μητριά για τον μαρτυρικό θάνατο 5χρονης μέσα σε μπανιέρα
Ο τρομακτικός κόσμος που σου κρύβει ο αλγόριθμος του TikTok - Τι είναι τα σκοτεινά Farlands
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




