Δημοσκόπηση: Αναγκαία θεωρεί την απαγόρευση κυκλοφορίας το 88,1%
Τι απαντούν για το κλείσιμο των εκκλησιών - 40% δίνουν στη ΝΔ για την πρόθεση ψήφου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ικανοποιημένο από τις ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα εμφανίζεται το 61,1% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο της Opinion Poll, ενώ το 78,6 συμφωνεί με το κλείσιμο των εκκλησιών.
Στο ερώτημα αν «ήταν αναγκαίο σ΄ αυτή τη φάση να επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού», το 88,1 των ερωτηθέντων απάντησε θετικά.
Ταυτόχρονα, ποσοστό 61,5% δηλώνει ότι δεν έχει αισθανθεί ξανά τόσο φόβο, όσο την προκειμένη χρονική στιγμή.
Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι εκ των ερωτηθέντων και συγκεκριμένα, το 48,8%, θεωρεί πως όλη αυτή η περιπέτεια θα κρατήσει μέχρι και τον Μάιο.
Στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», το 51% απαντά «τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει το 40% στο ερώτημα, «τι θα ψηφίζατε αν είχαμε εκλογές».
Τα βασικά σημεία της έρευνας




Εφιάλτης δίχως τέλος και παγκόσμια ανησυχία: «Τώρα αρχίσαμε», λένε οι ΗΠΑ - Σφυροκόπημα στην Τεχεράνη με 5.000 βλήματα
Θύελλα αντιδράσεων στους ακτινολόγους για τη «Νευροεπεμβατική Ιατρική»: «Καμπανάκι» για σοβαρούς κινδύνους
Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



