Κορονοϊός: Επαναπατρίστηκαν 120 Ελληνες από το Λονδίνο
Στο αεροδρόμιο του Στάνσεντ παραμένουν και άλλα άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επαναπατρίστηκαν 120 Ελληνες από το Λονδίνο το πρωί της Κυριακής. Οι 120 Ελληνες θα μείνουν σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο διασποράς του κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ παραμένουν και άλλα άτομα. Πάντως, όπως ξεκαθάρισε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός. Θα επιστρέψουν, δηλαδή, στην Ελλάδα μόνο όσοι δεν έχουν πού να μείνουν ή έχουν χάσει τη δουλειά τους, όσοι έχουν προβλήματα υγείας και όσοι εγκλωβίστηκαν από πτήσεις τράνσιτ.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




