Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Παρέδωσε χιλιάδες μάσκες, γάντια και αντισηπτικά στις δομές υγείας
Τα είδη ατομικής προστασίας παραδόθηκαν στην 3η και 4η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ, ενώ θα διατεθούν άμεσα στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα πληρώματα των ασθενοφόρων. Συγκεκριμένα διατέθηκαν 15.000 χειρουργικές μάσκες, 9.000 κουτιά με γάντια των 100 τεμαχίων το καθένα, 5.000 τεμάχια αντισηπτικών και 7.000 τεμάχια αντισηπτικών κρεμοσάπουνων.
Επρόκειτο για το πρώτο φορτίο που παρέλαβε η Περιφέρεια ενώ έχουν εξασφαλιστεί και άλλα, προκειμένου να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και στις επτά περιφερειακές ενότητες.
«Πρώτο καθήκον μας είναι να κρατήσουμε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν τιτάνιο αγώνα για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



