Κορονοϊός: Δωρεά 50 αναπνευστήρων από τον Όμιλο Intracom για την ενίσχυση του ΕΣΥ
Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρά ο Όμιλος Intracom.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intracom: «Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Καλούμαστε όλοι, ως επαγγελματίες αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Όμιλος Intracom, σύσσωμη η διοίκηση των εταιρειών και οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε αυτό που αισθανόμαστε ως καθήκον προς την Πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, μετά από συνεχείς επαφές με το υπουργείο Υγείας, προχωρά και στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom, που ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat, αντιπροσωπεύει ελάχιστη προσφορά στην τιτάνια προσπάθεια του υπουργείου Υγείας και εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



