Κορονοϊός: Δωρεά 50 αναπνευστήρων από τον Όμιλο Intracom για την ενίσχυση του ΕΣΥ
Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρά ο Όμιλος Intracom.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Intracom: «Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες. Καλούμαστε όλοι, ως επαγγελματίες αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Όμιλος Intracom, σύσσωμη η διοίκηση των εταιρειών και οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε αυτό που αισθανόμαστε ως καθήκον προς την Πολιτεία και τους συνανθρώπους μας, μετά από συνεχείς επαφές με το υπουργείο Υγείας, προχωρά και στη δωρεά 50 αναπνευστήρων πίεσης στο υπουργείο Υγείας για κάλυψη άμεσων αναγκών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η συνδρομή των εταιρειών του Ομίλου Intracom, που ξεκίνησε με τη δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων και υλικού από την Ιntrakat, αντιπροσωπεύει ελάχιστη προσφορά στην τιτάνια προσπάθεια του υπουργείου Υγείας και εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




