Κορονοϊός: Μια 90χρονη από την Καστοριά κατέληξε - Στους 53 οι νεκροί
Η ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί το 53ο θύμα του κορoνοϊού στην Ελλάδα και το 8ο στην Καστοριά.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας ακόμα ασθενής από κορονοϊό κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για μια 90χρονη από τη Χρυσή Καστοριάς η οποία νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μεταφερθεί εκεί από το νοσοκομείο των Γρεβενών. Η ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί το 53ο θύμα του κορoνοϊού στην Ελλάδα και το 8ο στην Καστοριά.
Νωρίτερα, άλλη μία γυναίκα κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.
Συνολικά στα πέντε έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.
Πολεμικό Ναυτικό: Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που βυθίζει τη φρεγάτα «Μπουμπουλίνα» στο Αιγαίο
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αυτοί είναι οι 49 αγώνες που ερευνώνται για τα στημένα
Αγνοείται από τον Ιούλιο Έλληνας μοναχός στην Τουρκία: Ερώτηση στην τουρκική Βουλή για την τύχη του
Υπόθεση Pizza Fan: Στη δημοσιότητα βίντεο με το παράνομο λογισμικό και το «batcave» του ιδιοκτήτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



