Νεκρός άνδρας από φωτιά σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην Καλαμαριά
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε ημιυπόγειο σπίτι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (3/4) για άγνωστα αίτια, ωστόσο, υπήρχε μεγάλος όγκος εύφλεκτων υλικών με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αποπνικτική.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open TV στο ημιυπόγειο διαμέρισμα διέμενε ένας άνδρας, ο οποίος δυστυχώς δεν πρόλαβε να βγει και τον βρήκε νεκρό η πυροσβεστική υπηρεσία. Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών και ήδη το πτώμα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης για νεκροψία. Συνεχίζονται οι έρευνες εντός του διαμερίσματος.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε διπλασιασμό των κρουσμάτων χανταϊού - Οι «κόκκινες περιοχές»
«Αλληλοκαρφώματα» και σενάρια εκλογών: Ποιοι εκτοξεύουν φίλια πυρά στον Δένδια
Ο απρόβλεπτος Τραμπ: Οι συγκρούσεις με Ευρώπη και ΝΑΤΟ θα παραμείνουν και μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Metallica στο ΟΑΚΑ: Metal... συρτάκι και «δεν χωράς πουθενά» - Η επική, made in Greece, στιγμή του live
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



