Πάτρα: Δεκάδες πιστοί σε εκκλησία – Η αστυνομία μοίρασε πρόστιμα
Αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στην εκκλησία, για να κοινωνήσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση επικράτησε το πρωί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην Πάτρα, όπου έσπευσε η αστυνομία, καθώς είχαν συγκεντρωθεί πιστοί που δεν πτοούνται από την πανδημία του κορονοϊού.
Σύμφωνα με το tempo24, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στην εκκλησία, για να κοινωνήσουν. Πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ωστόσο άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.
Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να μοιράζουν πρόστιμα σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, καθώς δεν είχαν βεβαίωση εξόδου. O Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί έφυγαν.
«Έκαναν το παιδί μου ATM, είναι κρίμα»: Μητέρα 12χρονου με λευχαιμία περιγράφει τη δράση της ΜΚΟ με τις απάτες
Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να πάρω κανενός το σπίτι» - Η μάχη της 92χρονης με 87% αναπηρία ενάντια στην έξωση
«Θα σκέφτονται διπλά πριν σηκώσουν το γκλομπ»: Η δικαίωση και το μήνυμα του Γιάννη Μάγγου για τον γιο του, Βασίλη
Χάιντι Κλουμ: Ντύθηκε γιγαντιαίο κομμένο χέρι για το Halloween, με κόκκινα νύχια και αίματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



