Συναγερμός στον Έβρο: Φούσκωσε ο ποταμός – Πλημμύρισαν καλλιέργειες
Στην Ημαθία η βροχόπτωση μετέτρεψε τα χωράφια σε λίμνες, ενώ στη Ζαγορά Πηλίου σημειώθηκαν κατολισθήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιμένουν τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα με κρύο, χιόνια, βροχές και με θυελλώδεις ανέμους. Οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν και την Τρίτη στην Εύβοια και από το χιόνι σημειώθηκε κατολίσθηση. Στη Χαλκιδική που επίσης επλήγη, έχει ήδη αρχίσει η καταγραφή των ζημιών. Στην Ημαθία η βροχόπτωση μετέτρεψε τα χωράφια σε λίμνες, ενώ στη Ζαγορά Πηλίου σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Στον Έβρο, την ίδια ώρα ανησυχία προκαλεί η ρηματική διακοίνωση της Βουλγαρίας, ότι θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες νερού στον ποταμό από το φράγμα του Ιβαΐλογκραντ.
Δεκάδες στρέμματα με καλλιέργειες στο Διδυμότειχο έχουν πλημμυρίσει και από την τελευταία βροχόπτωση φούσκωσε ο ποταμός Έβρος, ενώ έσπασαν αναχώματα. Η Αντιπεριφέρεια Έβρου έχει ενημερώσει τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν στις παραποτάμιες περιοχές.
Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



