ΕΒΕΘ: Κατέθεσε 300.000 ευρώ για την ενίσχυση νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης
Τα χρήματα δίνονται για ενίσχυση των νοσοκομείων «ΑΧΕΠΑ», «Παπανικολάου» και «Ιπποκράτειο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επιταγή των 300.000 ευρώ, για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, παρέδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, στον πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Νίκο Πέντζο.
Το ΕΒΕΘ ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και συνεισέφερε στο πρόγραμμά του «Προσφέρω στην Υγεία». Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, το ΕΒΕΘ ενισχύει με την δωρεά του, ισομερώς, τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», «Παπανικολάου» και «Ιπποκράτειο», τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας.
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



