Γέννησε η τρίτη έγκυος με κορονοϊό στην Ελλάδα – Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι
Τα αποτελέσματα του τεστ που έγινε στο βρέφος αναμένονται αύριο, Παρασκευή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το τρίτο παιδί στην Ελλάδα από γυναίκα θετική στον κορονοϊό γεννήθηκε σήμερα Πέμπτη, στην Γ' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».
Το αγοράκι γεννήθηκε με καισαρική τομή και βάρος 3.340 γραμμάρια. Τα αποτελέσματα του τεστ που έγινε στο αγοράκι αναμένονται αύριο, Παρασκευή.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η 35χρονη εγκυμονούσα παραπέμφθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο που είναι Νοσοκομείο αναφοράς για Covid 19 από την Β' Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο. Η μητέρα μεταφέρθηκε στην πτέρυγα Covid 19 του Νοσοκομείου και το νεογνό στη μονάδα προώρων νεογνών για παρακολούθηση.
Η Γ' Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική έχει ετοιμάσει πρωτόκολλο διαχείρισης και συγκεκριμένο χώρο στην κλινική για τη διεκπεραίωση τοκετού σε γυναίκες με COVID-19.
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



