Κορoνοϊός: Κατέληξε 76χρονος στο ΑΧΕΠΑ - Στους 99 οι νεκροί
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ακόμη ένα άτομο έχασε τηνμάχη με τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 99. Πρόκειται για έναν 76χρονο ο οποιος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα.
Πέντε ακόμη συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους την Κυριακή από κορονοϊό, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανόντων να ανέρχεται πια σε 99 εκ των οποίων 26 (26.5%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 72 έτη και το 88.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, 33 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Κυριακή (12/04), με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.114 εκ των οποίων το 56.9% αφορά άνδρες. Από αυτά, 542 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 819 (38.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Παράλληλα, 76 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. Οι 15 (19.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 80.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



