«Βρέχει» σοβάδες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
«Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία. Πλέον, πέφτουν ακόμη και τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών. Όπως καταγγέλλουν οι Εργαζόμενοι στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ), πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αφού την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έπεσε ο σοβάς από το ταβάνι σε εξάκλινο θάλαμο της Καρδιολογικής κλινικής.
«Οι παθογένειες των νοσοκομείων δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο κτιριακός εξοπλισμός είναι σε κακό χάλι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μεγάλο μέρος του ταβανιού έπεσε πάνω σε ένα κρεβάτι ασθενούς. «Ευτυχώς πριν από λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο και δεν πρόλαβε να καλυφθεί από άλλον ασθενή. Τρομοκρατήθηκαν αρκετά οι ασθενείς της κλινικής. Θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός» προειδοποιεί ο κ. Γιαννάκος.


«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




