Κορονοϊός: Χωρίς Τσιόδρα αλλά ούτε Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση – Ποιος τους αντικαθιστά
Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας, για την εξέλιξη της πανδημίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα διεξαχθεί η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό η οποία πραγματοποιείται πλέον κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Όμως τον κ.Τσιόδρα δεν θα τον αντικαταστήσει ούτε ο νεαρός καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης που είχε ορισθεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώνει το κοινό.
Άλλωστε επισήμως είχε γίνει γνωστό, όταν επανήλθε η ενημέρωση δυο φορές την εβδομάδα ότι στη θέση του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, όταν απουσίαζε θα τον αντικαταστούσε ο επιδημιολόγος Γκίκας Μαγιορκίνης.
Ωστόσο ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ βρίσκεται στα Κύθηρα και έτσι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος θα είναι σήμερα στη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.
Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει κανονικά και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
«Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



