Τέταρτη δόση εμβολίου: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα – Ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ανοίγει από αύριο, Δευτέρα 27 Ιουνίου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για την τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού για τις ηλικίες 30 ετών και άνω.
Η επιτροπή εμβολιασμών έχει διευκρινίσει πως απευθύνει ισχυρή σύσταση να κάνουν το εμβόλιο οι πολίτες άνω των 60 ετών, ενώ έχει παραδεχθεί πως δεν υπάρχουν επαρκώς τεκμηριωμένα στοιχεία για τα οφέλη της στις ηλικίες κάτω των 60.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
«Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.
Αναφορικά με τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.
Ωστόσο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών, εφόσον το επιλέξουν».
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



