Rapidtest: Δωρεάν εξέταση για HIV σε ιατρεία του Δήμου Αθηναίων
Η εξέταση διαρκεί μόλις ένα λεπτό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα καινοτόμο μοντέλο γρήγορης ανώνυμης και δωρεάν εξέτασης για τον ιό HIV, το Rapidtest, εφαρμόζει δωρεάν ο δήμος Αθηναίων σε τρία, συνολικά, δημοτικά ιατρεία.
Συγκεκριμένα, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης (Χανίων 4β), στο Πολυδύναμο Ιατρείο Πατησίων και στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 79). Η εξέταση παρέχεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα AIDS Health Foundation (AHF) και πραγματοποιείται με την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία ταχείας εξέτασης (rapid HIV test).
H εξέταση θεωρείται αξιόπιστη (99%) και απαιτεί τη λήψη μιας μόνο σταγόνας αίματος από το δάκτυλο. Οι εξεταζόμενοι λαμβάνουν τα αποτελέσματα αμέσως, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται και υπηρεσίες συμβουλευτικής.
Η ταχεία εξέταση για HIV παρέχεται ανώνυμα και δωρεάν χωρίς ραντεβού: το Rapidtest διαρκεί ένα μόλις λεπτό και διεξάγεται από εξειδικευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου Κοινωνικής Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ).
Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος γίνεται άμεση παραπομπή σε εξειδικευμένη ιατρική κρατική δομή.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



