Εμβόλια για καρκίνο: Πότε θα αρχίσουν να χορηγούνται – Η εκτίμηση Βασιλακόπουλου
«Το εμβόλιο για τον καρκίνο θα υπάρχει, ήδη διεξάγονται δοκιμές φάσεις 3» ανέφερε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για την πρόληψη και τα εμβόλια μίλησε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ.
Ειδικότερα, όπως είπε τα εμβόλια mRNa ήταν έτοιμα και δοκιμαζόταν για τον καρκίνο και έτσι χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία τους για τον Covid. Όπως τόνισε γίνονται δοκιμές σε φάση 3, οπότε σε 3-4 χρόνια θα μπορεί να χορηγηθεί κανονικά.
«Ήδη διεξάγονται δοκιμές φάσεις 3»
«Το εμβόλιο για τον καρκίνο θα υπάρχει, ήδη διεξάγονται δοκιμές φάσεις 3», είπε στην ΕΡΤ ο καθηγητής Πνευμονολογίας.
Έπειτα, ανέφερε πως η λογική για το εμβόλιο του καρκίνου δεν είναι παίρνω ένα εμβόλιο όταν είμαι απόλυτα υγιής και δεν θα πάθω καρκίνο. Η λογική είναι έχω καρκίνο και μου παίρνουν καρκινικά κύτταρα δικά μου, τα κάνεις εμβόλιο, τα βάζεις στον ανθρώπινο οργανισμό και ο οργανισμός/ ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα καρκινικά του κύτταρα.
«Σε 3 με 4 χρόνια, σε κάποιους από τους καρκίνους θα το έχουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



