Ίδρυμα Στ. Νιάρχος: Νέα δωρεά 3,5 εκατ. ευρώ για την αναμόρφωση ΜΕΘ και ΤΕΠ σε νοσοκομεία
Σε εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχος παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκαν οι νέες δωρεές του ιδρύματος στο ΕΣΥ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ένα κατάμεστο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάσθηκαν τα επόμενα σχέδια του Ιδρύματος παρουσία μάλιστα του διάσημου αρχιτέκτονα Renzo Piano.
Πρόκειται για το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία για την Υγεία» του Ιδρύματος όπου σε ειδική εκδήλωση παρουσία του πρωθυπουργού παρουσιάστηκαν τα σχέδια τριών νέων νοσοκομείων σε Σπάρτη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η νέα δωρεά ύψους 3,5 εκ. ευρώ για την αναμόρφωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) αλλά και των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών ( ΤΕΠ) του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.
Η σχετική δωρεά έχει κυρωθεί ήδη με ειδική τροπολογία σε πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας στη Βουλή.
Διαβάστε ακόμη
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



