Κοροναϊός: Κλείνει το σχολείο που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης
Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστό το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστό για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει την Πέμπτη το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το σχολείο που πηγαίνει το παιδί της 38χρονης που προσβλήθηκε από τον κοροναϊό. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη την Τετάρτη, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Κικίλιας: Δεν υπάρχει λόγος πανικού
«Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και τώρα γίνεται η ιχνηλάτηση των ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή αυτές τις δύο μέρες με την συγκεκριμένη γυναίκα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



