Κοροναϊός: Αρνητικό στον ιό το ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού
Την ίδια ώρα, η κόρη της 40χρονης που φοιτεί στο Κολλέγιο Αθηνών, παραμένει στο Λονδίνο και αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρνητικό στον κοροναϊό διαπιστώθηκε ότι είναι ένα από τα δύο παιδιά της 40χρονης τραπεζικού, που προσβλήθηκε από τον ιό. Το παιδί, του οποίου το δείγμα εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι είναι αρνητικό, βρισκόταν στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η κόρη της 40χρονης που φοιτεί στο Κολλέγιο Αθηνών, παραμένει στο Λονδίνο και αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.
Μαζί της, στο ξενοδοχείο σε περιορισμό, παραμένει άλλο ένα παιδί, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Η πτήση τσάρτερ με την οποία επιστρέφουν οι υπόλοιποι συμμαθητές της, περίπου 100 στον αριθμό, προσγειώνεται το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ενημέρωση και οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις.
Τα παιδιά αυτά θα παραμείνουν στα σπίτια τους σε απομόνωση και θα παρακολουθούνται στενά, ώστε αν βγει θετικό το δείγμα του κοριτσιού και αν εκδηλώσουν συμπτώματα να γίνει εργαστηριακός έλεγχος.
Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός γυναίκας
Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



