Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εγκαινίασε ένα νέο νοσοκομείο για ασθενείς με κορονοϊό
Το νοσοκομείο έχει χωρητικότητα 500 κλινών, που μπορούν να αυξηθούν σε 1.500🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, εγκαινίασε ένα νέο νοσοκομείο για έκτακτα περιστατικά του κορονοϊού, το οποίο φτιάχτηκε σε μόλις οκτώ ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο του Μπέρμινχαμ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Βρετανίας.
Ο δούκας του Κέιμπριτζ άνοιξε το NHS Nightingale Hospital στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο μέσω βιντεοσύνδεσης. Το νοσοκομείο είναι το δεύτερο από τα επτά που κατασκευάζονται στην Αγγλία ώστε να συμβάλουν στο να αντιμετωπιστεί η πανδημία του νέου σοβαρού ιού, που έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει σχεδόν 13.000 ανθρώπους στη Βρετανία.
Το νοσοκομείο έχει χωρητικότητα 500 κλινών, που μπορούν να αυξηθούν σε 1.500. Στην ανέγερσή του συμμετείχαν 400 εξωτερικοί συνεργάτες, στρατιωτικό προσωπικό και περίπου 500 μέλη του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



