Copyright: Pixabey.com

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου: Αιγόκεροι, δυσκολίες στις οικονομικές σας υποθέσεις

Τελευταία Ενημέρωση
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σας για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό, ενισχύοντας ψυχολογικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπιστούν με θετικό και αποτελεσματικό τρόπο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σας ταλαιπωρούν. Γενικότερα, θα υπάρχει διάθεση για απελευθέρωση και ένταση γι' αυτό θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν οι εκκρεμότητες, η χρονική στιγμή θα είναι αρκετά καλή για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου βρίσκεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που θα προκαλέσει εντάσεις και να δείξεις στους γύρω σου ότι ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις από αυτούς. Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική σταθερότητα που σε διακατέχει βοηθά σημαντικά την πορεία της σχέσης σου και δεν αφήνει περιθώρια για περιττές αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί σε μία σχέση στο πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή και κεντρίζει την προσοχή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στρέφεις την προσοχή σου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και στο πως θα τους πραγματοποιήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε πιθανές συζητήσεις που συμμετέχεις. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Ταύρος

Ταύρε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και εσωστρέφεια. Μην επιτρέψεις στα τραύματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στην διάθεσή σου. Μπορείς να βρεις την δύναμη να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πληγώσει βαθιά αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που σου έδωσε.

Αισθηματικά

Βρίσκεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να νιώσεις την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες με πρόσωπο του παρελθόντος που σε επηρεάζει ακόμα έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα που δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Αρχικά μπορεί να νιώσεις ότι πελαγώνεις, όμως στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ψυχολογική ισορροπία. Αξιοποίησε την συγκυρία για να σχεδιάσεις επόμενες κινήσεις που θα σε απεμπλέξουν από ότι σε αγχώνει.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι φίλοι πρωταγωνιστούν και δίνουν διεξόδους καθώς ερχόμενος σε επαφή μαζί τους γεμίζεις χαρά και γαλήνη. Είναι αυτοί που με τις ιδέες τους μπορούν να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Οι στόχοι που μπορεί να θέσεις βρίσκουν ανταπόκριση και θετική διάθεση.

Αισθηματικά

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Καρκίνος

Καρκίνε, ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολούν και να αγγίζουν την ανάγκη σου για διάκριση στο περιβάλλον που κινείσαι. Μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Εμπιστέψου την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου γιατί αυτά θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Αισθηματικά

Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις επηρεάζουν τη σχέση σου, αν ζητήσεις την στήριξη του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου θα μπορέσεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που ανακουφίζει τις ανησυχίες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Είναι βέβαιο ότι έχεις την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αφήσεις πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Λέων

Λέοντα, η αισιοδοξία έρχεται και σε συνδυασμό με την ωριμότητα σου δίνει την ευκαιρία να δεις πως μπορείς να κινηθείς μελλοντικά έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα στηρίξουν τις οποίες επιδιώξεις σου.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη σχέση και αυτό λειτουργεί άκρως ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση για το μέλλον. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή μακροπρόθεσμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου και σε αυτό βοηθούν και οι συνεργασίες που έχεις. Είσαι διατεθειμένος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει εσένα και τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

Παρθένε, οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία καθώς η λογική κυριαρχεί και μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά

Το πάθος σε συνδυασμό με την ωριμότητα βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και να μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη της. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση. Η συναισθηματική σταθερότητα είναι αυτό που ζητάς και θα το διεκδικήσεις με απόλυτο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Μπορείς να δεις σχολαστικά την κάθε λεπτομέρεια και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις κερδισμένος από τις συναλλαγές σου.

Ζυγός

Ζυγέ, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δείξε ξεκάθαρα την συναισθηματική ωριμότητα που σε διέπει καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου ζητά συναισθηματική σταθερότητα και αυτό μπορείς να το δώσεις με απόλυτο τρόπο. Είσαι διατεθειμένος να δείξεις ότι μπορείς να προσπαθήσεις για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια λόγω της ωριμότητας που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις τα καλύτερα στοιχεία των συνεργασιών σου καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η σταθερότητα στον βηματισμό και στις αποφάσεις θα βοηθήσει στο να εξελίξεις οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλά και δημιουργικά.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η καθημερινότητα σε απασχολεί και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις ζητήματα που χρειάζονται χρόνο μέσα στην ημέρα. Η ενασχόληση με οικογενειακά θέματα που πιθανόν να προκύπτουν μπορεί να σε αγχώσει, αξιοποίησε την αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Αισθηματικά

Λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πού να νιώθεις έντονη οικειότητα μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργασιακή σου κατάσταση παίζει καθοριστικό ρόλο αυτό το χρονικό διάστημα για εσένα καθώς θέλεις να υπάρξει σταθερή βάση. Πιθανές ανακατατάξεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Να είσαι βέβαιος ότι η προσπάθεια που καταβάλλεις εκτιμάται ιδιαίτερα.

Τοξότης

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι αυτή που σε γεμίζει χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου δημιουργεί αγαλλίαση. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ασχοληθείς με ταλέντα σου που μπορεί να μην είχες αξιολογήσει παλιότερα ότι ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσεις να επικρατήσει κλίμα ασφάλειες και σταθερότητας στη σχέση. Οι φόβοι μπαίνουν στην άκρη και δεν σε ταλαιπωρούν πια. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό σε ότι αφορά αντικείμενα του εμπορίου που μπορεί να ασχολείσαι. Αυτό σε οδηγεί στο να βάλεις σταθερά θεμέλια σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά μακροπρόθεσμα αρκεί να καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια.

Αισθηματικά

Η ρομαντική διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και δημιουργεί πλαίσιο ασφάλειας για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει ζεστασιά και θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της οικειότητας που είναι καθοριστικοί για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς με μεθοδικότητα τις κινήσεις σου και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημά σου. Θα είναι οι καλύτερες δυνατές στις παρούσες συνθήκες.

Υδροχόος

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Αισθηματικά

Δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, κάτι που επηρεάζει θετικά το ταίρι σου. Η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση δημιουργεί την απαραίτητη ασφάλεια. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δείχνοντας με ωριμότητα τι θέλεις να σου δώσει μία σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βάζεις τα όριά σου έναντι των συνεργατών σου και με την ωριμότητα σκέψης που σε διακρίνει εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Ο δυναμισμός δεν κρύβεται και βοηθά να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, οι υλικές και οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι αξίζεις. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις τα απαραίτητα βήματα δίνοντας λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τις δυνατότητες που έχεις.

Αισθηματικά

Κλείσε θέματα που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και εκκρεμούν από παλιά δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Είναι αυτό που θα δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία σκέψης για παλιότερες καταστάσεις που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα και με ωριμότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να λυθούν αρκεί να δείξεις δυναμισμό και να μην επιτρέψεις και ανασφάλειες και φόβους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μία συναλλαγή που εκκρεμεί εδώ και καιρό και σου δίνει ανάσα σε ότι αφορά το εισόδημά σου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ