PIxabay

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου: Ταύρε, ευκαιρία να λύσεις ζητήματα από το παρελθόν

Ταύρε, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου αργά το βράδυ βγαίνεις από την εσωστρέφεια και δείχνεις με δυναμισμό τι νιώθεις

Ολο το σαββατοκύριακο, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σε μία αρμονική σχέση με την Αφροδίτη. Ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τώρα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, δίνοντας έτσι μία ανάσα στα θέματα που αφορούν την πανδημία. Η σημερινή μέρα θα είναι μία γλυκιά μέρα, αλλά ως Σύνοδος Ήλιου - Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα. Οι Ταύροι μπαίνουν σε μία περίοδο που μπορούν να γίνουν επιθετικοί, θέλοντας να υπερασπιστούν τα δικά τους "πιστεύω".

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη και μπορείς να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου για να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να έχεις εξαιρετική διάθεση.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δείχνοντας καλή διάθεση και να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να δείξεις σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και εκφράζοντας με δυναμισμό τις απόψεις σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επιδιώξεών σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου αργά το βράδυ βγαίνεις από την εσωστρέφεια και δείχνεις με δυναμισμό τι νιώθεις εκφράζοντας συναισθήματα και απόψεις. Προσοχή γιατί μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να γίνεις επιθετικός και εριστικός θέλοντας να υπερασπιστείς τα δικά σου πιστεύω.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε προσωπικές απόψεις που μπορεί να μην εκφράζουν το ταίρι σου και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση σκέψεις και ανάγκες σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν και σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τις ικανότητές σου. Ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν. Αυτό απαιτεί λογική και ενσυναίσθηση για να πετύχεις τους στόχους σου και να είναι ικανοποιημένοι και οι άλλοι με το αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, αξιοποίησε σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους φίλους σου και μπορεί να σας συνδέσει στον απόλυτο βαθμό.

Αισθηματικά

Πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις μπορεί να γίνουν στόχοι για σένα και το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να πρωταγωνιστήσεις επικοινωνώντας με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καλή διάθεση για επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους. Εκφράζοντας τις βλέψεις σου δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν ώστε να πετύχεις τα όνειρά σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η επικοινωνία επικεντρώνεται πια στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς με τον Ερμή να περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φίλους που έχετε κοινές απόψεις επισκέψεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές ιδέες που θα γίνουν κοινές επιδιώξεις.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που επανέρχεται στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση για προσωπικές επιδιώξεις που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, επικοινωνώντας με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ανανεώνεσαι και δημιουργείς καινούργια πλάνα για το μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και βλέψεις καθώς τα πρόσωπα που συνομιλείς ανταποκρίνονται θετικά σε ότι σκέφτεσαι.

Αισθηματικά

Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει αισιοδοξία και έντονος αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει το έναυσμα να σχεδιάσεις μοναδικά πράγματα για την προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ και επικεντρώνει στην σκέψη σου σε επαγγελματικά πλάνα που θέλεις να πετύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να καταξιωθείς. Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικές συζητήσεις καθώς εντυπωσιάζεις με την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η επικοινωνιακή σου διάθεση θέση αλλάζει καθώς επικεντρώνεσαι πια στο να συζητάς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Αισθηματικά

Το κέφι σε χαρακτηρίζει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου και σε εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία των συζητήσεων και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σου δείχνει πως πρέπει να κινηθείς.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και καχυποψίας που μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να δυναμιτίσουν την θετική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να έχουν αισιόδοξη εξέλιξη καθώς υπάρχει από κοινού η διάθεση για συνεννόηση και λύση πιθανόν ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και πιθανά θεωρείς ότι είναι ιδανικό για ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου σε βοηθά να ανακτήσεις την ψυχολογία σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για επίλυση ζητημάτων που μπορεί να προκαλούσαν εμπόδια και ένταση στις σχέσεις μεταξύ σας σχέσεις. Προσοχή γιατί η καχυποψία κάνει την εμφάνισή της και σε επηρεάζει έντονα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ και περνάς σε μία περίοδο συζητήσεων και επικοινωνίας που είναι σημαντική για εσένα. Δείχνεις κατανόηση και διαλλακτικότητα στα θέλω των άλλων και αυτό σε βοηθά να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να αποφύγεις περιττές συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Έχεις ανάγκη να ακούσεις τι ικανοποιεί το ταίρι σου και δείχνεις την απαραίτητη διάθεση για να καλύψεις όλα αυτά που μπορεί να φέρουν αρμονία στις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα που θα αγγίξουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις επόμενο διάστημα με συζητήσεις που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν συνεργάτες σου. Έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες. Η κατανόηση που δείχνεις να παίξει σημαντικό ρόλο στο να πετύχεις καλύτερες δυνατές συνεργασίες.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γίνεται με ευκολία και δείχνουν τη διάθεση να σε καλύψουν συναισθηματικά αντιλαμβανόμενοι πιθανές ανασφάλειες σου.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου σε απογειώνει καθώς δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τι είναι αυτά που σε καλύπτουν τη σχέση σας και μπορεί να απογειώσουν την αγάπη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα και επιθυμίες στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, αυτό θα είναι αρκετό για να σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ και το επόμενο διάστημα έχει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον καθώς αναγνωρίζουν όλοι την γρήγορη αντίληψη και την ευφυή προσέγγιση που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα όμως επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει καθώς γίνεσαι υπερβολικός στις εκφράσεις και στις κινήσεις σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί αυτό θα δείξει την εγωιστική πλευρά του εαυτού σου, κάτι που δεν θα αρέσει στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζει την προσοχή, προσοχή γιατί η υποκειμενική διάθεση μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις ζητήματα στη δουλειά που σε απασχολούν καθώς μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τους συναδέλφους σου. Έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το άγχος και να απελευθερωθείς από εκκρεμότητες που επηρέαζαν την κρίση σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αμεσότητα με τα πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου. Αυτό που επιδιώκεις είναι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να επηρεάζουν μέχρι και σήμερα τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικά

Η τρυφερότητα και η κατανόηση που δείχνεις στις απαιτήσεις του/ης συντρόφου σου βοηθούν στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση μας. Ο αδέσμευτος μπορείς να στραφείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας βοηθώντας έτσι στην εκδήλωση των συναισθημάτων με άμεσο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συμφωνίες που θα είναι άκρως εποικοδομητικές για εσένα. Περνάς σε μία περίοδο όπου θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν και θα πρέπει να δείξεις προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο αργά το βράδυ και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στον κοντινό περίγυρο επιδιώκοντας να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Η ανάγκη για γνώση αυξάνεται και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα επιμορφωτικά ενδιαφέροντα.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη για σταθερότητα και τρυφερότητα στη σχέση και αυτό βοηθά στο να επικρατήσει αρμονία μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να νιώσεις ασφάλεια μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις σημαντικές εμπορικές συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Η γρήγορη σκέψη και τα επιχειρήματά σου δημιουργούν συνθήκες εμπιστοσύνης με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ