Copyright: Pixabay

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου: Καρκίνοι, αφήστε το παρελθόν πίσω σας

Ξαφνικές συναντήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν την ευκαιρία να εξελιχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο

Ο Απρίλιος κλείνει τον κύκλο του και περνάμε στον Μάιο, που κάτι πιο αισιόδοξο θα έχει να μας δώσει για το θέμα που μας καίει. Αν όχι στο ξεκίνημά του, τουλάχιστον από τις 17 και μετά. Η Ελλάδα από τις 2 Ιουλίου και μετά μπαίνει σε κάπως καλύτερη φάση. Στη μεταβατική δύσκολη φάση ακόμα και αυτήν την εβδομάδα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, η μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά.

Αισθηματικά

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και αυτό έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκφράζεσαι αφού είσαι σίγουρος για σκέψεις και προθέσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως οι ανασφάλειες είναι έντονες και μπορεί να κυριαρχήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ιδέες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να δώσουν ώθηση για μακροπρόθεσμα σχέδια που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα και ευημερία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι επιθυμητό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην επιτρέψεις στην παρορμητικότητα να έχει τα ηνία καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα.

Ταύρος

Ταύρε, η ένταση είναι διάχυτη σήμερα και δεν θα διστάσεις να εκφραστείς εριστικά και επιθετικά κυρίως σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά οι οικογενειακές σχέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές γι’ αυτό συγκράτησε τα νεύρα σου.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν είναι ιδανική και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις σήμερα που θα είναι αδιέξοδες και θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να μην έχεις την απαιτούμενη διάθεση για νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και καλά θα κάνεις να πάρεις την πρωτοβουλία των κινήσεων εάν θεωρείς ότι είναι ευνοϊκές για εσένα. Είναι απαιτούμενο βέβαια να δείξεις αυτοσυγκράτηση όταν υπάρξει διαφωνία ή έλλειμμα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό κλυδωνίζονται καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Εκφράζοντας επιθετικά πιθανά απωθημένα που έχεις δεν θα μπορέσεις να δικαιωθείς και να γίνουν κατανοητά τα συναισθήματά σου. Δείξε σύνεση και ωριμότητα.

Αισθηματικά

Οι θολές σκέψεις κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου θεωρώντας ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει ή ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για σένα. Απέφυγε τις συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα τους θα είναι δυσάρεστο. Ο αδέσμευτος είναι απαραίτητο να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα του παρελθόντος που εκκρεμούν επανέρχονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συναισθηματική φόρτιση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκφράσεις με ψυχραιμία αυτά που σκέφτεσαι και να φροντίσεις να μην επηρεαστούν πιθανές συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Μπορεί να γίνεις εκρηκτικός απέναντι στο ταίρι σου λόγω των φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς θα οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από το φιλικό περίγυρο, το γεγονός ότι δεν εκφράζεις άμεσα προθέσεις και συναισθήματα δημιουργεί υπερένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές συναντήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με τις διαφωνίες και τις ανασφάλειες που εκδηλώνεις με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο.

Λέων

Λέοντα, με την Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

Αισθηματικά

Το άγχος και η νευρικότητα που μπορεί να σε κυριεύσει δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή επικοινωνία και κατανόηση. Ο αδέσμευτος δυσκολεύεσαι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε νέο πρόσωπο καθώς η ένταση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν και θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι σημαντικό να μπορέσεις με ψυχραιμία να διαχειριστείς πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια καθώς εκεί θα κριθεί κατά πόσο μπορείς να δείξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα στην καριέρα σου.

Παρθένος

Παρθένε, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και αναμνήσεις που είναι δυσάρεστες. Τα ξεσπάσματα σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δείξε αυτοσυγκράτηση

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός και η ένταση δημιουργούν εκρηκτικό σκηνικό στη σχέση και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί απίστευτη αναστάτωση στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη του μυαλού να ταξιδεύει δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ρεαλιστικές κινήσεις. Φρόντισε να ασχοληθείς με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι έχεις αναλάβει για να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα ανατρέψουν την εικόνα σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Ζυγός

Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεων σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει.

Αισθηματικά

Τα συγκρουόμενα συναισθήματα σου δεν επιτρέπουν στη σχέση να ισορροπήσει καθώς από τη μία πλευρά θέλεις την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις και τον απόλυτο έλεγχο του/ης συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς δεν έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ανεβάζουν κατακόρυφα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η εριστική στάση από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναστάτωση μπορεί να επικρατήσει στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς πιθανές αλλαγές ή ξαφνικά γεγονότα που τις επηρεάζουν. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις τον εκνευρισμό σου για να μπορέσεις να προσεγγίσεις στην όποια κατάσταση σε απασχολεί με ψυχραιμία.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τη σχέση σου από πιθανές εντάσεις και λογομαχίες που θα οδηγήσουν στα άκρα. Η ωριμότητα και η ψυχραιμία είναι ζητούμενα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εμφανίζεται ξαφνικά και προκαλεί αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς και υπερασπίζεσαι τις θέσεις σου. Η συγκρουσιακή διάθεση θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στις όποιες επιδιώξεις σου και θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τοξότης

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως η ένταση και οι εμμονές σου δεν επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τους γύρω σου με ηρεμία. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από τον εκνευρισμό πού θα οδηγήσει σε προβλήματα.

Αισθηματικά

Χάνεις την αισιοδοξία σου καθώς επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που επηρεάζουν τη σχέση σου παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Δείχνοντας κατανόηση στο ταίρι σου θα ξεπεραστούν αυτά που σε προβληματίζουν. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να απολαύσει την επαφή με νέο πρόσωπο καθώς το άγχος και η επικριτικότητα σε οδηγούν στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αλλαγές και αιφνιδιαστικά γεγονότα στον εργασιακό χώρο επηρεάζουν τη διάθεσή σου και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Η ανάγκη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου με φανατισμό και επιμονή μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που καλό είναι να αποφύγεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η αναστάτωση που υπάρχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η καχυποψία εκδηλώνεται με απότομο τρόπο και δεν αποκλείεται να θίξεις ή να πληγώσεις τους γύρω σου με την σκληρότητα που εκφράζεσαι.

Αισθηματικά

Η συναισθηματική ένταση που βιώνεις δεν επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που σε προσεγγίζει καθώς η καχυποψία και οι φόβοι κυριαρχούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους όμως οι ανατροπές είναι πιθανές και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός και η επιθετικότητα δεν θα βοηθήσουν να επιτυχείς τους στόχους σου και θα μπουν εμπόδιο στις οποίες επιδιώξεις έχεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απασχολούν σήμερα καθώς υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό οδηγεί σε εκνευρισμό. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις ειλικρινώς και άμεσα αυτά που νιώθεις για να αντιληφθούν οι γύρω σου τι πραγματικά ζητάς από αυτούς.

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις το ταίρι σου, παράλληλα όμως ανάλογα νιώθεις και εσύ. Η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές συζητήσεις γι’ αυτό είναι καλύτερα να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί του αποφεύγοντας την ένταση. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να επηρεάσει την όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές στις συνεργασίες σου είναι πιθανές καθώς δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και να δείξεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τι είναι αυτό που μπορεί να ευνοήσει μετέπειτα τα κοινά σας σχέδια.

Ιχθύες

Ιχθύ, η καθημερινότητά σου δημιουργεί άγχος και επικριτική διάθεση. Αυτό δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα παρά σε οδηγεί στο να γίνεις εριστικός μαζί τους προσπαθώντας να εκτονώσεις τον εκνευρισμό που νιώθεις. Οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου.

Αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες της σχέσης σου που μπορεί να λυθούν. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και μπορεί να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο καθώς η ένταση και η κούραση κυριαρχούν και επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές και δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα από την πλευρά σου που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου σε εργασιακό επίπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ