Copyright: Pixabay.com

Tα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 26 Μαΐου: Σκορπιοί, ώρα για διασκέδαση και χαλάρωση

Τελευταία Ενημέρωση
Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν στην προσωπική σας ζωή

Η πίεση που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου για Διδύμους -αν και αυτοί συγκριτικά με τους υπόλοιπους της ομάδας τους είναι κάπως πιο ευνοημένοι- Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς συνεχίζεται, αλλά από τις 29 και μετά λύνονται περισσότερο τα χέρια τους κατά κάποιον τρόπο. Από αυτή την ημερομηνία και με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα ωφεληθούν και κάποια άλλα ζώδια, όπως ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο Ταύρος. Συνεννόηση, επικοινωνία, Διαδίκτυο, μετακομίσεις, ταξίδια, έντυπα, έγγραφα, συμφωνίες, σπουδές και ό,τι αφορά το παιδί σε καλύτερη τροχιά.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αφιερώνεις το χρόνο σου στην οικογένεια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και προβληματίζουν τις σχέσεις σου εντός της. Είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία και κατανόηση σε αυτά που προβληματίζουν τους άλλους.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί στο φλερτ καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σου το επιτρέψουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να απομονωθείς από το επαγγελματικό περιβάλλον και να δεις παίρνοντας αποστάσεις τι είναι αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καταστάσεις του παρελθόντος με τον κατάλληλο τρόπο καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί προς θετική κατεύθυνση.

Ταύρος

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν είναι εύκολο να καταλαγιάσουν αρκεί να βρεις μέσα σου τη δύναμη να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό το σημείο θα κριθεί και η πορεία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις στα υπόλοιπα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα.

Αισθηματικά

Παθιάζεται με το ταίρι σου και μπορεί να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για εσάς. Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δείχνει μοναδική και ιδανική για εσένα, μην χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες αν δεν είσαι βέβαιος ότι είναι συμφέρουσες για εσένα.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Λέων

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Αισθηματικά

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Παρθένος

Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου προσέγγιση σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που σας απασχολούν από κοινού. Απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους καθώς θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Η επαναστατική και ανεξάρτητη προσέγγιση που δείχνει στη σχέση μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της, φρόντισε να δημιουργήσει στο ιδανικό πλαίσιο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, όμως είναι σημαντικό να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς αυτό τελικά θα σε απογοητεύσει. Άκουσε την διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε προστατεύσει από παγίδες.

Ζυγός

Ζυγέ, η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου είναι αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σου. Μην απομακρύνεσαι από πρόσωπα που είσαι συναισθηματικά δεμένος και άκουσέ με προσοχή τι θέλουν να σου πουν.

Αισθηματικά

Άφησε στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σου και φρόντισε να βιώσεις την τρυφερότητα που επιδιώκει να να σου δώσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα δείχνει ιδανικό για μία σταθερή προσωπική πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς έχει στην διάθεση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται επηρεαζόμενος από τις προσωπικές φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως μπορείς να προχωρήσεις για να πετύχεις στα όνειρά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, βιώνεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες που βρίσκεσαι και περνάς μοναδικά. Η αισιοδοξία σου γίνεται εφαλτήριο για τους γύρω σου σε μία προσπάθεια να δείξεις ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες τίποτα δεν μπορεί να σε ταΐσει.

Αισθηματικά

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την επικοινωνία και τη διαφήμιση σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Η θετική σκέψη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση πιθανών επαγγελματικών ζητημάτων, όπως επίσης και η διαίσθησή σου που οφείλεις να την εμπιστευτείς απόλυτα.

Τοξότης

Τοξότη, ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Αισθηματικά

Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική και να δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, άφησε όμως το χρόνο να δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να μπεις σε συναλλαγές και συμβιβασμούς με πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

Αισθηματικά

Ρομαντικές στιγμές μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να νιώσεις σίγουρος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να έχουν προτάσεις για εσένα που φαίνονται ιδανικές όμως είναι απαραίτητο να ψάξεις αν υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για σήμερα και να ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις.

Αισθηματικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και εκνευριστικός προκαλώντας έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς στο φλερτ καθώς η κούραση της καθημερινότητας και ο εκνευρισμός σε καταβάλουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επιλογές στη δουλειά που μπορεί να υπάρχουν είναι πιθανό να φαίνονται ιδανικές για εσένα όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που πιθανά ακούς. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να σου φέρουν καθώς μπορεί να εμπλακείς σε λάθος μονοπάτια.

Ιχθύες

Ιχθύ, είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την παρέα σου όπου θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και θα σε βοηθήσει να δείξεις κατανόηση στους άλλους, λύνοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Απόλαυσε το πάθος και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μην αφήνεις περιθώριο για αμφιβολίες θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα νιώσεις μοναδικά μαζί της. Προσοχή όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που δείχνεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και καλείσαι να αξιοποιήσεις την διαίσθησή σου για να πάρεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πάντα πως ότι φαίνεται ιδανικό μπορεί να κρύβει λεπτομέρειες που μπορεί να σε παγιδέψουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ